Despre Noi

AVEM UN ISTORIC

FAMILIA NOASTRĂ

este una dintre acele familii care a reușit să construiască o viață aparte într-o lume care nu oferea prea multe. Pentru că vinul se numește Pavel, este pe undeva logic să vorbesc despre tatăl meu.

" El este omul care m-a învățat secretele unui vin de calitate. El este cel care mi-a arătat cum se produce, el mi-a îndrumat pașii spre un vis pe care am reușit să îl transform acum în realitate, un vin Pavel apreciat "

parallax background

Vinul familiei a fost mereu un lait-motiv în cadrul casei noastre.

DESPRE NOI


Ne-am limitat la consumul intern, într-un cadru familiar, contemplativ uneori sau plin de discuții pătimașe alteori. A îmbujorat obraji și a pus zâmbete pe chipurile noastre. Vinul Pavel a fost tot timpul pe masă, alături de cele mai gustoase mâncăruri, de cele mai bune brânzeturi, de cele mai plăcute conversații.

Tatăl, Pavel, a fost cel care a arătat această plăcere de a crea vinurile, de a le aprecia și tot el a înțeles că această pasiune trebuie să dăinuie, să răzbată în timp și să meargă mai departe generații întregi. Acum, uitându-mă la eticheta vinului Pavel, consider că este o moștenire prin care tatăl meu a vrut să ne-o lase nouă, fiilor, nepoților. Informațiile prețioase pe care mi le-a oferit, inclusiv secretele despre gustul vinului roșu, despre obținerea lui m-au ajutat să obțin o primă sticlă de Merlot și apoi încă una de Shiraz.

AVEM UN VIS


Am avut un vis încă de când eram copil. Îl am și acum și o să îl am și mâine. Deși într-o anumită măsură s-a îndeplinit, reușind să pun o etichetă frumoasă pe două vinuri roșii cu care mă mândresc, un Merlot și un Shiraz, Vinul Pavel încă se află într-o continuă creștere calitativă.

Deși gustul va rămâne la fel, acesta fiind, după cum spuneam mai devreme, moștenirea primită de la tatăl meu, Pavel, voi încerca să clădesc în jurul acestei rețete o podgorie care să producă vinuri de înaltă calitate și să las și eu la rândul meu, în urma mea, o moștenire.

Visul s-a transformat în ultimul timp într-o realitate care mă înconjoară și care îmi place tot mai mult. Ideea de a avea o etichetă pe două tipuri de vin obținute prin implementarea unei rețete proprii este uneori copleșitoare.

Voi continua să dezvolt aceste vinuri, să îmi continui visul. Este cert totuși că Vinul Pavel a devenit deja o realitate.