Despre corpolență și forme.
august 27, 2019
Happy HalloWine!
octombrie 30, 2020

Riesling de Rin Pavel 2018 – o mică poveste în povestea Pavel

Cum vă spuneam în alte articole din acest blog, ne plac provocările. Și uite așa, mai în glumă. mai în serios – de fapt doar în serios – am pus la cale un Riesling de Rin 2018.

Contrar gradului alcoolic normal întâlnit la acest soi și oarecum în trend cu ceea ce Casa Pavel oferă prietenilor și degustătorilor de 5 ani, al nostru Riesling de Rin sec oferă un alcool de 14%. Asta îl face un vin extrem de potrivit pentru trecerea dinspre vară spre toamnă. Pentru nostalgicii verii și nu numai. Un vin alb mai corpolent decât scrie în manual, dar cu aceiași prospețime. Un vin de o culoare galben auriu ce te duce cu gândul la mierea de tei, floreal și fructat, cu un nas îmbietor de soc și piersică și arome delicate de citrice și ghimbir. Un vin cu caracter și personalitate, tânăr și prietenos în același timp.

Am pariat pe calitate, așa cum facem la fiecare vin Pavel și noi zicem că am ieșit câștigători. Vă provocăm acum pe voi, prieteni și degustători, degustători prieteni, să îl savurați și să vă spuneți părerea. Este primul nostru vin alb și părerea voastră este foarte importantă, deoarece nu vrem să ne oprim aici cu provocările și surprizele.

Suntem în plin proces de producție, toamna a venit, strugurii cer a fi culeși. Vinurile Pavel 2019 acum își încep cariera. Pe lângă deja clasicele Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră și Shiraz, apropo de noi provocări, Casa Pavel pune la cale primul Sauvignon Blanc 2019. Mustul promite multe și bune. 🙂

Ne place s-o numim „evoluție în sortiment prin încrederea în pasiunea noastră pentru vin”. Pe lângă pasiune punem multă muncă, dedicație, dragoste și un bagaj important de cunoștințe deja știute și nou aflate.

Nu uitați de provocarea noastră pentru voi și anume Riesling de Rin Pavel 2018! „Un vin făcut ca pentru tata.”

Să aveți o toamnă frumoasă!

 

Cu drag, Pavel! Vinul Pavel!