Don’t drink and write.
octombrie 18, 2021
Un butoi numit dorință.
ianuarie 27, 2022

VIN mesajele

Un vin bun aduce întotdeauna un mesaj bun.

 

Dragii noștri,

În mod constant în această perioadă a Sărbătorilor de Iarnă și nu numai, mulți din branșa comercială, propun tot felul de oferte practice, ceea ce nu e ceva rău. Partea practică a vieții rămâne un aspect important pentru toată lumea. Dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijăm partea non materială, cea legată de suflet.

Noi cei de la Pavel, vrem să facem ceva diferit în acest an atât de încercat pentru noi toți. Pavel este povestea noastră de suflet, prin urmare continuăm povestea în stilul nostru. Stil pe care, cei care ne sunt alături de la început, îl cunosc, iar cei care se alătură acum, îl vor descoperi pe parcurs. 🙂

În acest sens, acum în prag de sărbătoare, vă propunem o altfel de ofertă și anume o ofertă de suflet. Primiți-o cu sufletul deschis. Într-o perioadă atât de rece, avem nevoie de căldură în toate formele. Fie de la un șemineu, fie de la calorifer, fie de la un pahar de vin roșu, fie de la o persoană apropiată. 🙂 Până la urmă despre asta este vorba în luna Decembrie. Despre familie, reuniune, apropiere și multă căldură. Să ne bucurăm împreună de aceste Sărbători de Iarnă. Să ne liniștim și să fim deschiși pentru a intra în următorul an cu mai multă seninătate și încredere. Încredere în sine, în primul rând, seninătate în gândire.

Oferta noastră este una interactivă și anume: Vinul preferat vine cu afirmația (mantra) potrivită.

Pentru cei care nu consumă vin, căci ne gândim la toți și la toate, puteți alege culoarea preferată dintre cele de mai jos. Mult succes și alegeri potrivite!

Până la Crăciun aveți grijă de voi și de cei dragi!

Cu căldură,

Pavel. Vinul Pavel.